Wat wij voor u doen

Totaalzorg bouwprojecten

Aannemersbedrijf Cox is een breed georiënteerd bouwbedrijf voor de regio Venlo - Roermond. We zijn van vele markten thuis en beschikken op elk gebied over betrokken, goed opgeleide en ervaren specialisten. Van verbouw en renovatie tot onderhoud, nieuwbouw en bouwadvies; bij Aannemersbedrijf Cox bent u aan het juiste adres.

Verbouwing & Renovatie

Cox Metselwerk realiseert uw renovatie en/of verbouwingsproject in de regio Venlo-Roermond naar wens, zonder te vergeten recht te doen aan de eerdere - meer bepalende - bouwbeslissingen en toegepaste bouwstijl. Alles in goed overleg en samenwerking met u (en de architect).

Aanbouw realiseren

Cox Metselwerk realiseert uw aanbouw in de regio Venlo-Roermond naar wens en in harmonie met de reeds aanwezige beeldbepalende elementen en toegepaste bouwstijl. Alles in goed overleg en samenwerking met u (en eventueel de architect).

Timmerwerk

Het vakmanschap van onze timmerman Marc van den Ham is een veel geprezen onderdeel van ons werk. En of het nu gaat om nieuwbouw en renovatiewerk of om speciale restauratiewerken die vallen onder Monumentenzorg, wij leveren overal in de regio Venlo - Roermond maatwerk kozijnen, vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige bouwmaterialen, welke beschikken over het KOMO keurmerk!